Aktuellt

 • Drop in tid till CSN inställd

  11 september 2019

  Drop in tid till CSN är inställd onsdagen den 18 september kl 10:00-11:00

 • Välkommen med din ansökan!

  4 september 2019

  Onsdagen den 11 september öppnar Centrum Vux ansökan till studieperiod 5 med kursstart 21 oktober. Ansökan är öppen fram till den 2 oktober.

 • Receptionen stängd

  28 augusti 2019

  Receptionen är stängd onsdagen den 16/10 mellan kl 08.00-16.00 p.g.a heldagsutbildning för personal. Öppnar åter kl 17.00-19.00

 • Statsministern möter elev från SFH (Svenska för hantverkare)

  27 augusti 2019

  Här träffar statsminister Stefan Löfven, Socialdemokraterna, SFH elev i ett möte genom Yrkesdörren.

 • Haninge kommun nominerad till årets hållbara skolmatskommun

  27 augusti 2019

  För sjunde året i rad blev Haninge kommun nominerad till årets hållbara skolmatskommun i tävlingen White Guide Junior. Dessutom nominerades Vikingaskolan till årets klimatkök och Runstensskolan och Svartbäcksskolan till årets skolrestaurang. Tävlingen avgörs i Malmö den 17 september.

 • Dags att nominera din favorit till pedagogiska utmärkelser 2019

  12 maj 2019

  Vet du någon lärare, förskollärare, kock eller någon annan inom skolvärlden som har gjort det där lilla extra och är värd att uppmärksammas? Nu är det dags att skicka in nomineringar till utmärkelser för pedagogiska insatser. Nomineringen pågår mellan 13 maj och 7 juni.

 • EU-ministern besökte Fredrika Bremergymnasiet och Centrum Vux

  4 april 2019

  EU-minister Hans Dahlgren besökte den 3 april Fredrika Bremergymnasiet och Centrum Vux. Under besöket träffade han elever som arbetar med ett projekt inför EU-valet och även elever som studerade svetsning och måleri inom ramen för "Svenska för hantverkare".

 • Regional yrkesförarutbildning

  28 mars 2019

  Vuxenutbildning för dig som bor i Stockholm- och Uppsalaregionen. Via Kunskapscentrum Nordost kan du söka till buss- och lastbilsutbildningen. I kurskatalogens söksida skriver du "yrkesförare" för att hitta rätt utbildning.

 • Lyckad skolkonferens samlade internationell publik i Haninge

  14 februari 2019

  För tredje året i rad arrangerade Haninge och Tyresö kommun den internationella skolkonferensen researchED som traditionsenligt hölls på Fredrika Bremergymnasiet. Den riktar sig till alla som är intresserade av skolutveckling och den senaste forskningen inom pedagogik. Konferensen lockar pedagoger, skolledare, tjänstemän, politiker och forskare från hela världen.

 • Trygg trafikmiljö vid skolstart

  9 januari 2019

  Den här veckan börjar skolorna igen och fler barn och vuxna rör sig ute i trafiken. Tänk på att vara försiktiga och visa hänsyn mot varandra. Här finns några tips på hur vi alla kan hjälpa till att skapa en trygg trafikmiljö vid skolorna.

 • {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}