Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Översättning av webbplatsen

Haninge kommuns webbinnehåll är skrivet på svenska. Vill du läsa på andra språk kan du översätta webbplatsen med hjälp av externa tjänster.

Vi använder inte automatisk översättning av innehållet på vår webbplats. Anledningen är att de tjänster som erbjuder översättningar samlar in och spårar information om dig som användare. Verktyget som översätter håller koll på ditt besök och vilka sidor du tittar på. Ibland lagras även personuppgifter.

I flera webbläsare finns automatisk översättning som kan användas på webbplatser. Du kan läsa om hur varje enskild översättningstjänst hanterar och lagrar personuppgifter på deras respektive webbplatser.

En extern tjänst som erbjuder översättning är Google Translate som vi länkar till här. Haninge kommun ansvarar inte för kvaliteten eller riktigheten i översättningarna.

Senast uppdaterad: 18 december 2023