Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Om Centrum Vux

Centrum Vux är Haninges egna kommunala vuxenutbildning!

Foto: Centrum Vux

På Centrum Vux erbjuder vi svenska för invandrare (SFI), grundläggande och gymnasiala kurser samt yrkespaket, vissa som kombinationsutbildning. Vi har även komvux som anpassad utbildning.

Undervisning och studieformer är väl anpassade efter de behov som en vuxenstuderande har. Vi erbjuder fem kursstarter per år med kurser i klassrum på dagtid och kvällstid, online eller helt på distans samt 

Har du som mål att t.ex. studera till ett yrke, få ett examensbevis alternativt slutbetyg eller läsa in en behörighet för vidare studier?

Oavsett vad ditt mål är skapar Centrum Vux förutsättningar för att du ska lyckas med dina studier.

Erfarna studie- och yrkesvägledare hjälper dig med dina tankar om utbildning och yrkesval inför och efter studier. 

Vi har engagerade och välutbildade lärare som bygger undervisningen på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Modern teknisk utrustning, lärcentrum, handledning, kurator, studerandeteam är andra faktorer som finns genom hela din studietid för att stötta att nå dina uppsatta mål.

I våra ljusa lokaler med moderna klassrum, utrymmen för egna studier och grupparbeten, finns även elevkök, automater med mat, dryck och snacks.  

Centrum Vux är lättillgängligt med sitt centrala läge i Haninge centrum, nära pendeltåg och bussar.

 

Välkommen till oss!

Senast uppdaterad: 6 juli 2023